Bedste espressomaskine i test

De'Longhi espressomaskine - Dedica Arte EC885.BG - kaffemaskine-test.dk

De'Longhi espressomaskine - Dedica Arte EC885.BG

3.4/5
Sage espressomaskine - The Barista Pro - Silver - Kaffemaskine-test.dk

Sage espressomaskine - The Barista Pro - Silver

4.6/5
Gastroback Design Espresso Barista PRO - Kaffemaskine-test.dk

Gastroback Design Espresso Barista PRO

4/5
Delonghi Magnifica Start ECAM220.20.W - Kaffemaskine-test.dk

Delonghi Magnifica Start ECAM220.20.W

4/5
Solac Quissita Easy Espressomaskine - Kaffemaskine-test.dk

Solac Quissita Easy Espressomaskine

3.1/5
Cecotec Power Matic-ccino 7000 Serie Nera Espressomaskine - Kaffemaskine-test.dk

Cecotec Power Matic-ccino 7000 Serie Nera Espressomaskine

3.1/5

Ønsker du, at lave en god kop espresso i dit eget køkken, vil du nemt kunne gøre det med denne De’Longhi espressomaskine.

Med denne espressomaskine får du:

 • Mulighed for tilpasning af kophøjden på maskinen
 • Manuel espressomaskine
 • Indbygget mælkeskummere

Den populære Sage espressomaskine – The Barista Pro er kendt for at lave velafbalanceret espresso. Maskinen kværner den rette mængde af bønner til hver en kop og skummer mælkeskum til perfektion. Dette vil være med til at øge dine dømme om ægte barista kaffe hver dag. Maskine har indbygget et LCD-display, som gør nemmere for brugeren at benytte. Her ud over er det også muligt at justere formalingsgraden med hele 30 forskellige indstillinger.
Medfølger:

 • 54 millimeter stamper
 • Rengøringskit
 • Vandfilter
 • 480 milliliter mælkekande i rustfri stål

Gastroback Barista Pro espressomaskine vil give dig en kaffebar station i dit hjem. Espressomaskine friskmaler kaffebønnerne eller gør brug af kaffepulver. Samtidig er det muligt at serverer din kaffe hver gang, da det er muligt at benytte sig at varmepladen på toppen af espressomaskinen, som er med til at lune en espressokop op.

Hvilken espressomaskine skal man købe?

Når man skal vælge en kaffemaskine, skal man vælge at kigge efter nogle bestemme specifikationer, som du ønsker at din espressomaskine skulle kunne!

 • Brugervenlighed
 • Kaffekværn
 • Udvalg af drikkemuligheder
 • Kaffesteamer
 • Rengøring
 • Justerbare indstillinger

Brugervenlighed

Du kan købe espressomaskiner som er udstyre med et display eller uden display. Der er også mulighed for at købe en espressomaskine med knapper, hvis man ikke ønsker et touch-display. Der er store præference til hvilken brugervenlige kaffemaskine, som vil passe til dig.
Om espressomaskinen er udstyret med knapper eller et display gør ikke forskel på kaffen, det er bare for at øge brugervenligheden.

Kaffekværn

Du kan købe espressomaskiner som har en indbygget kaffekværner, men også espressomaskiner uden. Ofte har de manuelle espressomaskiner ikke indbygget en kaffekværn til at kværne kaffebønnerne med. Dette betyder at du ud over espressomaskinen også skal investerer i en kaffekværner, medmindre at du købe kaffebønner som er kværnet.
Oftest har de automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner allerede indbygget en kværn, som både forbedre kaffebønnerne og mængdedosere.

Udvalg af drikkemuligheder

Nogle espressomaskine har flere udvalg af kaffedrikke, som du kan vælge mellem. Der kan derfor være stor forskel på hvilke kaffemaskine, som har lige præcis de kaffe muligheder som du ønsker dig at lave. Nogle maskiner har endda allerede dosingen af cl mælk der skal i, hvis der skal laves latte. Ved andre maskiner har du mulighed for at til vælge hvor stærk kaffestyrke din kaffe skal have og hvor meget mælk der skal tilføjes.

Kaffe steamer

Hvis du ønsker at lave de forskellige kaffevarianter med mælk i, så skal du også sørge for at vælge en espressomaskine som mindst har en steamer-arm. Her skummer man selv mælken og tilføjer den efterfølgende i sin kaffe, når den er brygget færdig.

Rengøring

Der er stor forskel på hvilken form for rengøringen de forskellige espressomaskiner skal have. Nogle espressomaskiner har automatiske renseprogrammer, dermed skal du ikke selv rengøre maskine så ofte. Når espressomaskine trænger til en større rengøring, så skal der benyttes andre rengøringsmidler, som kan både være tabletter og flydende. Det kan være forskel fra maskine til maskine om man hvilken rengøringsmidler maskine skal bruge.

Justerbare indstillinger

Hvis du drikke kaffe hver dag og er den helt store kaffeelsker, så kan det være at du ønsker en espressomaskine med mange indstillinger. De justerbare indstillet espessomaskiner gør det muligt at ændre på styrke i kaffebønnerne og mængde af kaffe. På den måde er du sikker på, at du får den perfekte kop kaffe til dit behov.

FAQ om espressomaskiner

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige espressomaskiner. Derfor er det vigtigt, at du finder den espressomaskine, som opfylder aller flest af dine krav. Se vores store guide omkring, hvilke espressomaskiner, som vi anbefaler. 

Hvad er en espressomaskine?

En espressomaskine er en kaffemaskine, som kan brygge kaffe eller uden mælk, afhængig af om det er en automatisk, semiautomatisk, fuldautomatisk eller professionel espressomaskine.

© 2023, Kaffemaskine Test, Alle rettigheder forbeholdes