Mælkekande til espressomaskine

Brænder du også for at lave den perfekte latte art, så skal du investerer dig i en mælkekande, hvor du kan skumme din mælk i og herefter påføre til din kop espresso.
Det er vigtig med en mælkeskum, at skummen blive tæt og fin. Samtidig skal der være fokus på at temperaturen skal være den helt korrekte for, at finde den perfekte mælkeskum.

En mælkekande kaldes også for en pitcher. Det kan stor forvirring om hvilken pitcher man skal vælge, da der findes så mange forskellige typer af pitchers. Ofte ligner mælkekanderne hinanden, men der kan være stor forskel på selve resultatet af hvordan din mælk bliver skummet.

Denne mælkekande er perfekt til dig, som har en mælke-steamer i din kaffemaskine. Mælkekanden kan både bruges til at opvarme og skumme mælken i. 

Kan indeholde 30 cl. 

Materiale: Rustfrit stål

Lav en perfekt skummet mælk i den rette temeratur med denne kontrollerede mælkekande fra kaffemaskine mærket Sage.  Kanden har en temperaturindikator, som fortæller dig hvad temperaturen er på din mælk. Det øger dine chancer for at få den bedste temperatur til din kop kaffe og til at lave latteart. Temperaturen kan både måles i celcius (°C) og fahrenheit (°F). 

Mål: 
Højde: 11 centimeter
Bredde: 8 centimeter
Dybde: 12 centimeter

 

Mælkekanden IVY fra HOUSE DOCTOR er lavet af stentøj i smukke lyse sandfarver. Kanden kan tåle opvaskemaskine.  

Mål: Højde: 14 centimer. 
Diameter: 7,8 centimer.

Den fine kande fra HOUSE DOCTOR er lavet af stentøj og er perfekt til at serverer kaffe eller fløde i. Mælkekanden eller flødekanden er med til at give din borddækning en mere charmerende udseende. 

Mål: højde 11,8 centimer.

Mælkekanden fra serien Nordic Coal er fra mærket Broste Copenhagen. Den fine lille mælkekande er perfekt til at serverer mælk i til en kop kaffe eller the. Den vil være med til at pynt et hvert eftermiddagsbord eller morgenbord. Kan indeholde 30 cl. 

Mål: 
Højde: 9 centimeter
Diameter bred: 12 centimeter
Diameter smal: 8,5 centimeter

Den smukke mælkekande Nordic Sea fra mærket Broste Copenhagen er med til at bringe et ekstra fint element til spisebordet. Kanden er lavet af stentøj og er lavet i de flotte grå, grønne og blå toner med håndmalede striber. Kan indeholde 100 cl. 

Mål: 
Højde: 16 centimeter
Bredde: 17 centimeter
Diameter: 9 centimeter

Kodanska mælkekande i glas er i den fineste røget sort/brune farve. 
Hver produkt er unikt lavet og varierer derfor både i farve og form. Glasset er mundblæst og derfor varierer produkt til produkt. Kanden er kun egnet til koldedrikkevarer, da glasset ellers kan udvides og ende med at springe. Derfor anbefaler vi kun kold mælk i. Kanden fåes i mangeforskellige typer af farver. Dermed er det nemt at finde den mælkekande der passer bedst ind i dit hjem. 

Mål: 
Højde: 19 centimeter
Dybde: 7 centimeter

Mælkekande stål

De fleste køber en mælkekande i rustfrit stål og formet som en kegleform. Selve mælkekanden skal være bred for at kunne skabe hvirvl i mælken, så den bliver skummet på den perfekte måde.
En mælkekande til steamer skal kunne dræbe de store luftbobler til mindre luftbobler, således at skumme bliver tættere og perfekt til en kop kaffe.

En mælkekande i rustfrit stål er med til at beholde temperaturen i længere tid. Kanden varmes op samtidig med at mælken varmes.

Mælkekandens hældetud

Mælkekanden skal være udstyret med et spids hældetud, som er med til at gøre hældningen af mælken noget nemmere. Dermed bliver resultatet af mælkearten pænere.
Pitcherens form, og selve dybden er med til afgøre hvordan mælken hældes. Du vil derfor mærke stor forskel på hvordan de forskellige kander hælder mælken.

Mælkekande til espressomaskine

Find den perfekte espressomaskine, så du kan gøre kunsten efter med din steaming af mælk til din caffe latte eller cappuccino – Klik her!

Mælkekande størrelse

Kanderne størrelserne fås meget forskelligt. De mest almindelige størrelser på pitcher er mellem 0,35 liter og 0,6 liter.

Lille mælkekande på 0,35 liter:

  • Velegnet til en mindre kop caffe latte eller cappuccino.
  • Mulighed for at steame omkring 180 – 230 ml mælk.

Mellem mælkekande på 0,6 liter:

  • Velegnet til en mellem eller stor kop cafe latte eller cappuccino.
  • Bruges også oftest, hvis du skal lave to mindre kopper.

Stor mælkekande på 1 liter:

  • Velegnet til at steame mælk til 3 – 4 mindre eller mellem caffe latte eller cappuccino.
© 2023, Kaffemaskine Test, Alle rettigheder forbeholdes